Sök
Stäng denna sökruta.

Fuskar Arbetsmiljöverket med siffrorna?

  Dödsolyckan i Sundbyberg är bortom tragisk. Fem personer dog i ett svep för att en hiss av oklar anledning slutat fungera, en veritabel mardröm. Man kan bara tänka sig dödsångesten människorna kände sekunderna när hissen störtade 20 meter.  Tyvärr kommer Socialdemokraterna och LO använda dödsolyckan som slagträ i debatten nu. Trots att vi inte vet vad som hände.  Utredningen är långt ifrån klar, ingen vet om det var mänskliga faktorn eller mekaniskt fel. Eller de facto brott mot arbetsmiljöregler och andra lagar. De kommer dock inte spilla någon tid och med tanke på att debatten är så svårmanövrerad just nu, där flödena fylls av kriget i Gaza och den dåliga ekonomin är det tragiskt nog välkommet för arbetarrörelsen. Att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon