Sök
Stäng denna sökruta.

Islamist igen bakom ”vanlig muslim”

  Ni kan lita på att i princip ingen artikel i media som är skriven av "en vanlig muslim" i själva verket är det. Istället är avsändaren nästan alltid en av alla de personer som är den islamistiska kärnan i Sverige.  För några dagar sedan skrev ännu en av dessa vanliga muslimer en debattartikel på Dagens Nyheter, där som vanligt svårigheterna med att vara muslim i ett av världens minst rasistiska länder var temat. Skribenten heter Kawtar Chibli.  Hon hotar med att flytta, som många andra som skriver sådana där artiklar.  Foto: Nadia B Deland   Det är enligt henne svårt att leva som muslim i Sverige, beskyllningarna om att det finns så ofattbart mycket rasism, kränkande behandling och diskriminering...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon