Sök
Stäng denna sökruta.

Läkare utan gränser struntar i judar

  Det kommer väl inte som en överraskning direkt eftersom så många läkare är vänster men Läkare utan gränser har nu kommit ut som fullblodiga Palestina-aktivister som struntar blankt i Israel och judarnas lidande.  I deras årsredovisning är det första man kan läsa följande stycke: "Läkare Utan Gränser är en medicinsk, humanitär orga- nisation som räddar liv och lindrar nöd för människor som drabbats av väpnade konflikter, epidemier, natur- katastrofer och brist på sjukvård. Vårt arbete genomsy- ras av medicinsk etik och principerna om opartiskhet, oberoende och neutralitet." Den andra av fyra pelare organisationen vilar på är att de är "neutrala och helt opartiska i sitt arbete".     Förra året fick de in 750 miljoner kronor. 2017 valde...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon