Sök
Stäng denna sökruta.

Åkesson har rätt – fokus på moskéer

  Ingen kan beskylla SD för att inte kunna spela media och debatten som ett piano. Efter flera dagar med landsdagarna där inga kontroverser inträffade var det dags att rikta strålkastarljuset åt dem själva - och moské-trollningen levererades.  Men även om riva moskéer bokstavligen inte förmodligen ens är något de på riktigt tycker, och det är knappast framkomligt, har de givetvis rätt i sak. Vi har pratat alldeles för lite om moskéer.  Fokus måste dock vara på konkreta saker. Jag är verkligen inte förtjust över att världens mest dominanta religion tillåtits dominera det offentliga rummet på fler och fler ställen, till och med med böneutrop. För det är inte en privatsak, det här med religion, om du frågan muslimer....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon