Sök
Stäng denna sökruta.

Tyska Fridays For Future

  ”Fridays for future” är inte ett svenskt varumärke Thunberg till trots utan ett tyskt.  Tyskland har sedan länge en av EU:s starkaste och mest dominanta miljörörelser, det finns många stora organisationer och de är välorganiserade. Tyska Campact har till exempel finansierat den av vissa LO-fackförbund finansierade kampanjen mot frihandelsavtalet TTIP som Skiftet drev, förmodligen med stöd av Putin-pengar som gått via organisationer och in till EU, via Campact och sedan till Skiftet. Enligt en rapport som frihandelstankesmedjan Ecipe gjorde för ett par år sedan.  I Tyskland av man avdragsrätt för gåvor till ideella ändamål och varje person får skänka 20 % av sin inkomst till välgörenhet och sedan dra av det. Att vara ett av staten utsett ändamål...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon