Sök
Stäng denna sökruta.

FN och världsherraväldet

  Detta är den andra delen i granskningen av FN som jag inlett. Planerna har funnits ett decennium minst att ett steg i taget se till att FN blir mer som EU, en överstatlig organisation med betydligt mer makt över medlemsländerna än man har idag.  I FN:s stadgar står det att målen med FN är:   Upprätthålla internationell fred och säkerhet Utveckla vänskapliga förbindelser mellan länder Genom internationellt samarbete främja utveckling och respekt för mänskliga rättigheter Utgöra en medelpunkt för länders samverkan för att nå dessa mål   Men detta leder tyvärr inte till makt och makt är det folk som arbetar för FN nu tänkt ta.  Idén är i grunden absurd eftersom vi inte har val till FN...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon