Sök
Stäng denna sökruta.

El-Hajs hemliga resor

  Jag skrev ett tidigare inlägg där jag granskade Jamal El-Hajs resor som han gjort inom ramen för riksdagens enskilda utrikesresor. Varje ledamot kan använda upp till 50 000 kronor per mandatperiod för att själva boka och genomföra egna resor.  Givetvis är detta mycket lätt att fuska med. Eftersom ledamöterna inte behöver dokumentera något, det finns inga krav på att man först ska ha blivit inbjuden och ska delta i arrangemanget eller liknande utan ledamöterna kan helt sonika boka en resa någonstans trevligt och åka dit.  Ett enda mail finns som bevis för en av sådana resor som Jamal El-Haj gjorde.  18 augusti till 24 augusti 2019 reste El-Haj till London. Vad han gjorde där har han inte berättat,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon