Sök
Stäng denna sökruta.

Hatet släpptes lös

 

Jag gick in i Nooshi Dadgostars Instagram-flöde, lite för att testa. Hon skrev om kriget i Israel, jag skrev en kommentar om den totala avsaknaden av empati gentemot de kidnappade judarna och om de fruktansvärda krigsbrott Hamas begått. 

Det finns inget vanligt med konflikten i sig och hur detta krig startade var ingen undantag. 

Men alldeles oavsett vilken sida du står på – Hamas åkte in på motorcyklar genom gränsen man forcerat och attackerade och dödade 1400 CIVILA. 

Detta är ett faktum. 

Palestinierna, för Hamas är alltså det folkvalda styret på Gaza så Hamas representerar demokratin, de är det palestinska folket, valde ut att mörda helt oskyldiga barn, gamla och kvinnor. Bara för att de hatar judar. Ingen av måltavlorna var soldater. Det är den stora skillnaden. Civila dör i Gaza men då som en olyckshändelse, de är aldrig målet. 

Jag skrev en kommentar i Vänsterpartiets flöde och helvetet bröt lös. 

Judehatet som flödar, och hatet mot mig, når inga proportioner. Så hur skulle det sett ut om jag själv varit judisk undrar jag? Ingenstans ser man att partiet redigerat flödet heller, allt står kvar. Som om de inte har något ansvar över vad deras partis officiella kanaler sprider. 

 

 

 

 

 

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!
Become a patron at Patreon!