Sök
Stäng denna sökruta.

Naturvårdsverket finansierade judehat

  Mot bakgrund av Hamas attacker mot Israel där 1400 civila judar mördades oprovocerat den 7 oktober är det dags att påminna om lite saker. Socialdemokraterna hann knappt få nycklarna till Rosenbad innan de direkt, med utrikesminister Margot Wallström i spetsen, ökade på pengaregnet till Palestina rejält. Den långa kärleksrelationen mellan svenska vänstern och Palestina har varit en av världens längsta  och palestinasjalen är och förblir en av vänsterungdomens allra käraste ägodelar. Många mäktiga sossar har bakgrund som Palestina-aktivister, som just Margot Wallström och före detta försvarsminister Peter Hultqvist till exempel.  800 miljoner kronor per år öronmärktes till Palestina, 4 miljarder per mandatperiod. Men förra högerregeringen betalade också och totalt har Sverige gett ofattbara 36 miljarder.      Men...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon