Sök
Stäng denna sökruta.

Desinformation om arbetskraftsinvandrare

  Äntligen kommer krav på arbetskraftsinvandrare. Regeringen Reinfeldt drev i liberal iver igenom ett system där inte bara LO:s veto över arbetskraftsinvandringen avskaffades efter många mörka decennier. Utan som alltid när politiker får makt att införa hjärtefrågor struntar man i att vare sig utreda konsekvenser eller bygga robusta system. Fort men fel är tyvärr ofta centralt.  Reinfeldts styre öppnade dörrarna på vid gavel och in strömmade bland annat lågutbildade från tredje världen. Med så låg lön som 13 000 kronor innan skatt men med fulla rättigheter att ta hit familj och få varenda liten förmån i vårt stora välfärdssystem, för inga kvalificeringar infördes eller krav på att försörja familjen. Helt ohållbart givetvis.  Nu sätter regeringen stopp för detta vansinne. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon