Sök
Stäng denna sökruta.

Mysteriet med välfärden

  Vänstern är sorgligt dåliga i opposition och famlar i mörkret. Ena dagen försöker de hitta på egna saker att bräcka regeringen med vad gäller kriminaliteten, andra dagen utmålar de välfärden i kris.  Att kostnaderna i kommuner och regioner gått upp på grund av inflationen och de enorma energipriserna kan ingen förneka. Men vad är det som gör att de alltid påstås ha för lite pengar? Det är ändå det som är mysteriet. Hur mycket de än får är de påstått alltid mer eller mindre panka i sjukvården, skolan, omsorgen etc.  Inte minst påstår vänstern alltid att de är underbemannade, för få ska ta hand om allt fler på alla ställen i vården.  Jag blev nyfiken och kollade hur antalet...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon