Sök
Stäng denna sökruta.

En okänd kommunal kostnadsbomb

  Kommunerna saknar pengar få vi höra konstant. Trots att de tar in kommunalskatt och en massa andra skatter och avgifter, som trängselskatter, avgifter för bygglov etc. Kommunernas ansvar är förutom skolan hela äldreomsorgen, lokala gator och parker, hyresfastigheter via kommunala bolag, försörjningsstöd etc.  En kostnad kommunerna har som inte kanske är så allmänt känd är kostander för barn och unga på glid. Att kommunerna bekostar socialen vet alla, det är dit folk som inte jobbar och inte får a-kassa skickas och det är socialen som man ringer när någon under 18 år begår brott eller när små barn måste omplaceras.  Och det är just den kostnaden, omhändertagande av ungdomar som begår brott och där föräldrarna inte kan eller...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon