Sök
Stäng denna sökruta.

Den antirasistiska rörelsen – Radio Kamrat Studio

  En nyhet för er som är Patreons är att det nu även ingår en podcast i er prenumeration. Jag har har precis inlett den andra säsongen av Radio Kamrat, som jag döpt till Radio Kamrat Studio.  En annan nyhet är att för er läsare som ännu inte hittat till poddarna eller som helt enkelt inte gillar det är att ni denna säsong kommer att kunna läsa allt material på bloggen ett par dagar efter att podden släppts.  Jag inledde med en granskning av hela den antirasistiska rörelsen, med fokus på Stiftelsen Expo och dess mest kända grundare Stieg Larsson.  .......... Stiftelsen Expo, som den numera heter, bildades redan 1995 och den mest kända grundaren är författaren Stieg Larsson. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon