Sök
Stäng denna sökruta.

Vad gjorde El-Haj i London?

  Varje år får varje riksdagsledamot resa på utrikes resor för upp till 50 000 kronor. Det kallas "enskilda utrikes resor" och är en i mitt tycke märklig förmån. För ledamöterna får själva arrangera "studieresor" vart som helst i världen och riksdagen betalar hela kostnaden upp till 50 000 kronor. Varför man åker eller var spelar ingen roll, bara att talmannen ska godkänna utanför EES-området.      Det är också så att ledamöterna utan problem kan stanna privat på resmålet bara de inte stannar längre än tjänsteresan och att det inte blir dyrare för staten. Att folk då får gratis resor någonstans de ändå vill åka, de kanske har familj där, hör alltså inte hit. Så länge det inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon