Search
Close this search box.

15 000 forskare larmar, igen

  Ännu ett av dessa i raden tjatiga forskarupprop som larmar om jordens undergång har kommit. Kommer ni ihåg förra gången? Då skrev jag om det, på listan fanns bland annat forskares mammor och Musse Pigg. Och karaktärer från Harry Potter.  För de de flesta seriösa forskare håller inte på med politik, de håller på med forskning och de håller specifikt bara på med sin egen forskning. Alltså betyder underskrifter från forskare i största allmänhet noll och ingenting.  En forskare i genus eller statsvetenskap kan exakt lika mycket om klimatet som jag kan, eller jag kan nog mer eftersom min expertis är politik.  15 000 forskare sägs skriva under på klimatuppropet. Än så länge har jag inte sett det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon