Sök
Stäng denna sökruta.

Vem är den höga militären?

  I morse greps ännu en person misstänkt för spioneri, eller "grov obehörig befattning med hemlig uppgift" som brottsrubriceringen just nu är. Tidigare har vi haft fallet nyligen med de två iranska bröderna som sålde ut rikets säkerhet för småsummor till ryssarna.  Namnet på mannen som gripits kommer bli känt som med iranierna även om det just nu är sekretess på uppgifterna. Man griper inte folk som är misstänkta spioner förrän man har tillräckligt med bevis för att rimligtvis kunna fälla dem, ofta spanar man under lång tid på misstänkta spioner och flera olika delar av staten är inblandade. Om den misstänkta anar att han är upptäckt riskeras all bevisning att försvinna.  Det är också skälet till gryningsräder som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon