Sök
Stäng denna sökruta.

När mördas den första svenska juden?

 

Den märkliga tystnad som rådet i allt gapskrikande just nu är inte så lätt att höra faktiskt men den jag pratar om är tystnaden från alla de som gapade om ökad terrorrisk när den av okända intressen anlitade irakiern brände böcker på löpande band. 

Tyst är det förstås inte egentligen, de gapar om möjligt ännu högre men nu handlar det om försvar av Palestina. Muslimer, islamister och landets samlade vänster förenas med Nordiska motståndsrörelsen kan man säga. 

För när det kommer till hatet mot judar finns inga motsättningar mellan grupper som annars inte gillar varandra. 

Det kan ni se på bilderna. NMR deltar på samma demonstration som kommunister, muslimer och givetvis fanns det sossar där, även om ledningen inte deltog. Bilderna fanns utlagda på Twitter från den demonstration som var för ett par dagar sedan.

Nazister, kommunister, vänstern och muslimer som en enda stor familj förenas det i hatet mot judarna. 

 

 

Vi har en mycket stor muslimsk befolkning. De flesta är rimliga, men du glömmer inte din kultur, din religion eller det inlärda hat mot judar och Israel barn i hela Mellanöstern får lära sig oavsett varifrån du kommer eller var du sedan hamnade i för land. Judehatet förs över från invandrare föräldrar till barn födda på svenska sjukhus och kommer föras över från dessa till sina barn.

Hatet mot Israel och judarna kommer inte försvinna bara för att muslimerna bor här eller ens är hyfsat integrerade. 

Som vi fått en snabbkurs i är inte ens människor födda i Sverige integrerade just nu, de parallella världar som vi har i våra förorter visar att det så kallade utanförskapet ärvs av obefintligt integrerade föräldrar till barnen som borde känna sig till stor del svenska men inte gör det. 

Vi är inte långt bort från att ha en hel miljon människor som är muslimer i Sverige, siffran ligger på 800 000 minst. 

Men som bekant vet vi inte vilka som upprätthåller sig här på grund av alla hål i systemen, det är förmodligen betydligt fler eftersom det främst är muslimer som sökt asyl senaste decennierna och därmed också de som fått nej. Av de som är här illegalt för att de fått nej på asylansökan är gissningsvis en majoritet muslimer. Andra kategorier illegala är folk som bara åkt hit, de är inte sällan från andra länder inklusive EU. 

 

 

Givet antalet är det tacksamt få personer som springer runt på torg och gator i våra städer och skriker ut sin glädje över döda judiska kvinnor och barn. Men det är en häxkittel som kokar just nu. 

Därför är det anmärkningsvärt omdömeslöst av ledande politiker att delta i propagandakriget som Hamas nu för samtidigt som de startat krig mot Israel. 

Oppositionens ledare Andersson var tyvärr mycket snabbt ute och fördömde den påstådda israeliska attacken mot ett sjukhus där palestinierna själva uppgav att 500 dödats. 

 

 

Hamas styr på Gaza. Hamas är alltså den officiella källan i allt som kommuniceras från Palestina idag. Det är Hamas som talar när man skickar ut nyheten om sjukhus, 500 döda, israelisk raket. 

Att man måste vara otroligt källkritisk just nu säger sig själv och därför är det ofattbart omdömeslöst av henne att så snabbt trycka på ”send”. 

Men som synes hakade en massa andra i vänstern på direkt, för är det något som förenat dem så är det ju just det – hatet mot Israel. Intressant nog deltar även Wolodrarski, själv med judisk bakgrund, i spridningen av dessa inte bekräftade uppgifter. 

 

 

 

 

Sanningen är ingen riktigt vet något om den här attacken. Om det var en verklig attack ens eller om Hamas sin vana trogen använde civila för att skydda sig själva. Vi vet heller inte hur många som har dött. 

Det finns goda skäl att vänta med att skriva något alls, än mindre att gapa ut fördömanden, inte minst när man ser den här ofattbart vidriga rena PR-showen som officiella i Gaza drog till med för att piska upp hatet. Om personerna ens dött där de säger att de har vet ingen, man kan som sagt inte lita på mycket i det här kriget eftersom det först på två fronter – i media och bokstavligt. 

 

En annan sak som nu lyfts är att det framför allt ju inte var sjukhuset men parkeringen som träffades. En anonym person på Twitter med militär bakgrund lyfter en intressant iakttagelse – vi vet inte ens om det var en raket. Det kan också ha varit en vanlig bomb som gick av. 

Om du vill piska igång din sida av propagandakriget och motivera folk i andra länder, som Hamas vill, är det ett utmärkt sätt att spränga en bomb utanför ett sjukhus, offra ett gäng av de egna men inte så många som en verklig raketattack hade orsakat, sedan dra igång ett propagandanummer inklusive presskonferens med döda som rekvisita där du hävdar att 500 dött och att raketen definitivt var israelisk. Just saying. 

Folk på sjukhus, döda barn, ett mål som så tydligt representera civila. När man tänker på det är det perfekt. 

 

Om det var en raket är det fortfarande inte helt klart vem som skickade den men enligt Jerusalem Post (som givetvis också är en del av propagandakriget) hävdar att Islamic Jihad i en ljudupptagning erkänner att det var de som bombade sjukhuset. 

 

 

Det här visar hur försiktigt alla måste vara när man i ledande positioner, oavsett om det är media eller politik, ens kommenterar kriget offentligt. 

Vi kan inte lita på något som skickas ut, inte utan verifiering. Det gäller för övrigt båda sidor, krig vinns numera även digitalt och i media. 

Men det kanske värsta är naiviteten, eller snarare ignoransen, från vänstern och media just nu. När man hejar på Palestina och den muslimska enigheten som gäller för alla länder i Mellanöstern att Israel och judarna måste förintas – varje gång det händer ökar risken för riktiga attentat mot en svensk jude. 

Beklagligt nog tror jag att det tyvärr bara är en tidsfråga innan svenska judar på något sätt attackerats av någon galen muslim boende i Sverige, eller som terroristen från Bryssel, vistas här illegalt. 

Av minst 800 000 personer finns det med stor sannolikhet ett gäng som är mer än kapabla och motiverade att slå ihjäl en jude nu, när, i Sverige. Hamas-attacken gav den lilla gnista som tänts av den anlitade koranbrännaren att bli en krutdurk. 

Frågan är nog inte om det smäller utan när. 

När en muslim, illegal eller inte, mördar en svensk jude. Bara för att han hatar judar. Allt prat om antisemitism och skydd av judar har alltid varit rökridåer, svensk politisk offentligt har i åratal satsat enorma pengar på hatarna. På islamofobi-projekt, utredningar, bidrag till föreningar, moskéer etc. 

Tomma ord bara. Det vet alla judar i Sverige. Vänstern gullar med sina stora väljargrupper och pratar pliktskyldigt om judarnas situation offentligt då och då för att låtsas som att de bryr sig. Judar i Sverige och i  Israel vet att de står ensamma egentligen. 

Judar i Sverige har inte varit säkra här på länge, trots att media och politiken länge låtsas att de bryr sig.

Verkligheten kommer visa sitt fula tryne och då får vi se hur mycket de tomma orden verkligen är värda. 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!
Become a patron at Patreon!