Sök
Stäng denna sökruta.

Röda Korsets vice ordförande sprider judehat

  Fadi Barakat. Det namnet hade säkert du inte heller koll på, förrän nu. Jag hade ingen aning om vem han var men han valdes tydligen 2021 in i Svenska Röda Korsets styrelse. Och nu är han vice ordförande. Ofta krävs ett långt engagemang i olika viktiga föreningar eller politiska partier etc för att hamna i den styrelsen men han dök plötsligt upp bara som det verkar. På bara två år har han blivit någon slags känd person, åtminstone lokalt och inom "civilsamhälles-Sverige".  Röda Korset är en av de finaste styrelserna att sitta i och en våt dröm för ändlösa rader av unga politiskt aktiva i framför allt olika vänsterorganisationer, och LUF.      Röda Korset är en neutral...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon