Sök
Stäng denna sökruta.

Ny säsong av Radio Kamrat ute

 

Efter att ha fokuserat på betalväggen ett år och lära mig mer om vad ni gillar att läsa, ny teknik etc känner jag mig redo för att dra igång podden igen. 

Radio Kamrat Studio heter den nya säsong och fokuserar inte bara på kommunism och socialism igår utan även idag. Tanken är att blanda historia med nutid för att i ännu högre grad bli en kanal för folkbildning om kommunism och socialism. 

Det första avsnittet fokuserar på den antirasistiska vänsterextrema rörelsen, med fokus på navet i den verksamheten – Stiftelsen Expo. Följ med från början, när rörelsen växte fram och lär dig mer om stiftelsens mest kända grundare Stieg Larsson. Innan han blev den kända författaren. 

Den nya säsongen är gratis för prenumeranter så vill du lyssna och inte är Patreon är det dags att skaffa ett Patreon-konto. Podden kommer inte att släppas på fasta datum utan när jag har bra material men målet är två avsnitt per månad. 

Ni hittar det nya avsnittet här på Spotify. Alla avsnitt kommer automatiskt att publiceras på Spotify efter att det lagts upp på Patreon.com

Så här gör du som är Patreon för att få tillgång till podden – läs instruktioner på Patreons hemsida. 

Du behöver bara göra detta en enda gång, sedan kommer min podd att dyka upp olåst på ditt Spotify-konto. 

Välkomna tillbaka till Radio Kamrat!

ps. även nästa avsnitt handlar om Expo, och då börjar jag från slutet av 90-talet och ända till idag. 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!
Become a patron at Patreon!