Search
Close this search box.

FN-experten är palestinsk aktivist

  Just nu ser vi sällsynt kritik av Palestina i media, jag antar att halshuggna bäbisar och mördade ungdomar ändå har en viss påverkan. Men detta kommer, som alltid, att svänga.  För Palestina-frågan är en av de saker som förenar vänstern i hela västvärlden, möjligtvis med undantag för USA som har en lång och nära relation med Israel. Och det är de mest engagerade som söker sig till bland annat media och politik.  Palestina-sjalen är inte för intet vänsterkidsens mesta accessoar sedan 50 år tillbaka. Det är nästan beklämmande att se hur vänstern nu brottas med önskan att i vanlig ordning hata på Israel men bilderna av mördade barn och våldtagna kvinnor står i vägen för att kunna göra...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon