Sök
Stäng denna sökruta.

Varför utesluts inte Hamas-kopplade El-Haj?

  Redan i våras kom äntligen välbehövlig granskning av sossen Jamal El-Haj, som jag själv skrev om för flera år sedan. Eftersom han helt plötsligt personkryssade sig in i riksdagen. Men det är hans mycket tveksamma bakgrund som redan innan han kom in i riksdagen borde ifrågasatts.  Han har en lång dokumenterad bakgrund som nära Hamas och borde aldrig ens fått ställa upp i riksdagen.  Även innan han i våras ertappades med att gå på Hamas-konferens och vägrade att be om ursäkt, eller följa partiets direkta instruktioner.      Den 11 december 2019 deltog El-Haj i ett annat kontroversiellt sammanhang när den palestinska hade möte med ett utvalt antal tveksamma vänster-ledamöter i syfte att få igång stöd till den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon