Sök
Stäng denna sökruta.

Ung Vänster samarbetar med palestinsk terrorklassad organisation

  I Agenda i söndags stod vänsterledaren Nooshi Dadgostar och fördömde Hamas attacker. För det fick hon givetvis skit från kollegorna eftersom Vänsterpartiet har den smutsigaste historien i riksdagen och är nerlusat med antisemtiska Palestina-kramare. Men säger något om hur de ändå känner att de tvingas sminka sig offentligt för att få bort det värsta.  Det finns all anledning att vara skeptisk för jag har hittat bevis på att deras eget ungdomsförbund Ung Vänster har ett nära samarbeta med en annan terrorklassad palestinsk organisation. De publicerade detta fräscha stycke efter Hamas attacker, där rubriken är "Motståndet ser sig mot revolution, återvändo och befrielse".    "......uppmanar det palestinska folkets massor, motståndets anhängare i exil och diaspora, allierade från befrielsekrafter och befrielseröreserlna samt solidaritetskommittéer...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon