Sök
Stäng denna sökruta.

Våra pensioner riskeras i gröna bubblan

  Med anledning av att Pensionsmyndigheten nu granskar av Finansinspektionen för att de placerat 2,7 miljarder av ett lågriskalternativ i högriskbranschen fastigheter genom investeringar i Heimstaden granskar jag idag hur Miljöpartiet i regeringsställning håller på att förstöra pensionssystemet inifrån genom en rad olika beslut som fattats redan.  Det strikta regelverk vi haft för pensionerna, där maximal avkastning varit ledande, är idag ersatt för att i sin tur möjliggöra riskfyllda placeringar i klimat-startups.  Våra pensioner är nu en del av den gröna bubblan, helt lagligt.  De som undrade lite över att MP så gärna ville ha posten som finansmarknadsminister ska sluta undra nu. Det gav nämligen Per Bolund den så eftertraktade makten över våra pensioner. Och han satte igång direkt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon