Search
Close this search box.

De uteslutna

  Med anledning av mitt inlägg om gangsteradvokater begärde jag ut vilka som uteslutits senaste åren. Och det är lätt att konstatera att just samröre med gängkriminella är en stark gemensam faktor för de som blivit av med sin titel. Det är egentligen helt bedrövligt att vi idag i Sverige har ordet "gangsteradvokat". De orden borde i en demokrati inte gå att förena.  En av dessa jag missade i mitt förra inlägg är Felicia Selberg, som smugglade brev åt den gängkriminella man hon var ihop med. Och som hon företrätt.    Hon var den första gangsteradvokaten. Efter henne följde två verkliga gangsters (Güngür och Amdouni) som nu dessutom sitter inne var de första uppmärksammade gangsteradvokaterna, där gängen fått kontroll...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon