Search
Close this search box.

Den juridiska rötan

  Kriminaliteten är som bekant förmodligen den viktigaste frågan för de flesta just nu och media fokuserar som aldrig förr på framför allt den gängkriminella pesten som gick från att ha verkat i tystnad till att de senaste tio åren dominera vanliga människors vardag på olika sätt.  Men de kriminalitet som inte får de största rubrikerna är den farligaste. En av dessa är den röta som breder ut sig i den juridiska världen, och som historiens första mest framgångsrika kriminella nätverk maffian banat vägen för. Så länge maffian varit framgångsrik har en av faktorerna som gjort dem det varit korruption in i rättsväsendet.  Det är lätt att underskatta de "svenska" gängen i förorterna eftersom de som skjuter till största...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon