Sök
Stäng denna sökruta.

Föreläste och fick sedan miljonbidrag

  Vilket gensvar jag fått av mina Expo-artiklar! Nya Patreons strömmar in och ni skickar uppskattande mail och kommentarer så jag fortsätter därför min granskning av vänsterextrema stiftelsen Expo och deras arbetsmetoder. Eftersom deras årsredovisning visade stora bidrag från statliga MUCF blev jag nyfiken hur de arbetar. En del av deras intäkter är från föreläsningar och utbildning så jag mailade ett utvalt antal myndigheter för att se om de betalat några fakturor till Expo.  Bingo.  I maj 2017 föreläste Expo hos den statliga myndigheten Skolverket om "skolans arbete mot rasism".        "Den 20/2 besökte Bilan Osman och Haris Grabovac Skolverket för att tala om antirasistiska strategier i skolans värld sam hur rasism kommer till uttryck" står det på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon