Search
Close this search box.

Expo är ingen tidning

  Det är lätt att glömma bort det eftersom det är bara så någon pratar om dem, när de skrivit något. I själva verket är det journalistiska som syns rätt lite av deras verksamhet. Expo är i själva verket en tankesmedja, i brist på bättre ord. De kallar sig stiftelse men det är bara driftsformen, inte innehållet. Jag har försökt kartlägga deras egentliga verksamhet.  Det är vad man gör som räknas. Och Expos hela verksamhet är en tankesmedja.  Jag har begärt ut deras senaste årsredovisningar, för till skillnad från vad man kanske kan tro är dessa offentliga. Men de hanteras av Länsstyrelsen och det är därför där man får begära ut dem. Stiftelser är fiffiga för i Sverige, till...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon