Sök
Stäng denna sökruta.

Expo + ETC = haveri

  Den kommande artikeln om alternativ media och Bergströms som Expo planerar har fått fler att engagera sig. Precis som när högern slutade svara på Björn af Kleens intervjuförfrågningar har nu ETC ryckt ut till Expos försvar.  Det här mailet kom i morse, och även Hans Bergström har fått mail. Frågan är vilka fler.  Med den överhängande risken att jag i nästa utgåva av ETC kommer att anklagas för att hänga ut reportern och försöka tysta dem för att jag inkluderar både hans namn, arbetsplats, mail och jobbmobil.     Frågorna som ETC ställde till Bergström om samma sak kom dock inte från Ale Låke utan från chefredaktören så tydligen är det ett större gäng på vänsterextrema ETC som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon