Sök
Stäng denna sökruta.

Historiens dyraste svenska rättsfall?

  I tider av kris börjar folk undra vad man får för alla de skattepengar man betalar in. Äntligen börjar fler ifrågasätta det, tyvärr har inte mycket hänt i den debatten sedan Leif Östling myntade "vad fan får jag för pengarna?", ett genialiskt uttryck i all sin enkelhet som väl sammanfattar hela min egen politiska gärning i princip . En sak vi fått för våra pengar är Sveriges förmodligen dyraste rättsfall någonsin. Fast vi får gissa det eftersom varken Åklagarmyndigheten eller Polismyndigheten har lust att ens ge ut den minst offentliga handling som handlar om Lundin-fallet. De gömmer sig bakom svepskäl som att handlingen inte finns eller att den inte kan tas fram med rutinbetonade åtgärder.  Jag har försökt....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon