Sök
Stäng denna sökruta.

Ulf Lundell och de äckelrika

  Aftonbladets största begåvning Jonna Sima har idag en artikel med en rubrik som innehåller ordet "äckelrika", vilket är något mina söner när de var fem år skulle kunna sagt. Det var runt perioden världens bästa skällsord kastades på mig en dag - elaka bajshäxa. Genialt, eller hur? Hon hävdar att ett glas bubbel ingår i klockor som kostar 600 000 kronor, vilket är fel. Jag råkar ha en bekant som köpte en klocka för det facila priset av 50 000 kronor i våras, då fick han så mycket bubbel han ville egentligen. Men så har Aftonbladet ledare utvecklat metoden "hålla för nästan och gissa" som journalistisk princip så detta är helt i linje med deras linje.     ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon