Sök
Stäng denna sökruta.

Gröna bubblans miljardrullning från Trafikverket

  Den gröna bubbla som blåsts upp under flera år av Miljöpartiet, Socialdemokraterna, kommunpolitiker i Norrland och alla de lycksökare de bidragsentreprenörer vi nu ser från Northvolt, Hybrit och H2 Green Steel orsakar såklart en rad nya kostnader, förutom rena bidrag och utbyggnad av elnät och elproduktion, som skattebetalarna förväntas betala.  En sådan kostnad som man kanske inte tänker på är all infrastruktur, som vi skattebetalare också förväntas betala.  Den 23 september 2021 gav den socialdemokratiska- miljöpartistiska regeringen Trafikverket i uppdrag att särskilt analysera behoven av satsningar på infrastruktur på grund av den gröna bubblans spekulanter.      I slutet på november 2021, det vill säga när Magdalena Andersson blev statsminister och sedan vikarierade som det 9 månader fram...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon