Search
Close this search box.

Socialdemokraternas stöd till regimtrogna eritreaner

  Sverige har länge varit ett paradis på väldigt många olika, dåliga sätt. Ett av dem är alla pengar som olika etniska grupper som någon slags konsensus och utan ifrågasättande kan pumpa ut ur systemet. En gång i tiden var det sossarnas finurliga plan att se till att alla nya invandrare direkt fick en relation med Maktpartiet, idag har det fortsatt som det men också blivit en lukrativ källa för inkomster för nya grupper som lärt sig av de gamla.  Nyligen fick vi se ännu ett i raden av tumult, bråk och upplopp mellan olika grupperingar eritreaner i Sverige, det var tyvärr varken första eller sista gången när Järva blev ett slagfält mellan olika migranter från samma land.  Just...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon