Search
Close this search box.

Barn kommer dö pga S i Stockholm

 

Det kostar att samarbeta med gamla kommunister. Fråga bara Magdalena Andersson. För att kunna ta makten i Stockholm gav sossarna Vänsterpartiet nycklarna till makten och det kostar. Partiet som tog pengar av Stalin och var en del av Sovjets kommunistiska parti till upplösningen 1989 har landets i särklass smutsigaste historia med 100 miljoner människors blod på sina händer, ändå är de gång på gång i finrummen i svensk politik. 

Trots att Nooshi Dadgostars rumpa är placerad på en stol i ett hus de köpt för just Stalins blodspengar får hennes partikamrater återigen sitta i fina kontor i Stockholms stadshus och styra huvudstaden ytterligare en mandatperiod. 

Ett av priserna sossarna i staden betalar nu är den totala stängningen av valfriheten inom vården, en del i taget. Nu ska de mer än 8 000 flickor och unga kvinnor i staden som har konstaterats med en av de svåraste och mest dödliga sjukdomarna straffas för att de gamla kommunisterna inte tål privata företag – de med ätstörningar. 

Mando heter kliniken på Sophiahemmet och har 41 av de totalt 58 slutenvårdsplatserna. Patienter kan idag vårdas där tack vare att regionen inkluderat kliniken i vårdvalet men från november 2024 är det bara de rika som kan skicka sina unga dit för då måste man betala hela vården ur egen ficka istället för att regionen betalar. 

Har du inga pengar kan du välja mellan att ställa ungen i den sovjetiskt långa kön, eller att hon, för det är oftast en hon, riskerar att dö av sin sjukdom. 

Men som Vänsterpartiet i Stockholms gamle välgörare Stalin en gång sa – man måste knäcka några ägg för att göra en omelett. 

 

Ett fritt val i taget, ett vårdområde i taget kommer Vänsterpartiet, som verkar fått ohämmad makt av Socialdemokraterna i regionen, att stänga som att vi till slut har landets längsta kö till olika former av vård och alla vet vad som händer i köer där sjuka tvingas stå.

Folk dör. 

Att regera med kommunister som var med och bildade KomIntern, som var del av det sovjetiska imperiets stora nätverk av kommunistpartier runt om i världen och vara ekonomisk beroende av de blodspengar Sovjet skickade som stöd kostar nämligen och detta är ett av många pris, som nu svårt sjuka unga flickor kommer betala. 

Vi har redan betalat en lång Nato-process för ett annat sådant maktoffer, när Magdalena Andersson köpte den saknade rösten för att bli vald av kommunisten Amineh Kakabaveh mot miljardstöd till kommunistiska terrorgrupperna YPG/PYD, kurdiska beväpnade styrkor som utför terrorbrott för att etablera ett fritt Kurdistan. 

Vänstern har gjort sitt bästa för att försöka sätta bilden av ett SD som egentligen är ett ultrafascistiskt parti som efter de fått tillgång till makten på något mytiskt sätt skulle tvinga resten av Tidö-partierna att införa än det ena än det andra radikala förslaget, när allt som blev av det var att SD är de som anpassat sin politik efter resten och den långa lista med reformer som nu finns är något som alla fyra partier på egen hand gått till val på. 

En rökridå för att slippa prata om allt som Socialdemokraterna tvingas göra som eftergifter till gamla kommunister som nyligen hyllat Venezuela som det kommande paradiset och som älskar förtrycket på Kuba alltjämt. 

Jag hoppas det haveri som nu visar sig i Stockholm kan resultera till lite eftertanke kring vad det egentligen kostar att ge kommunisterna nycklarna till Rosenbad, vilket ju är alternativet till den regering vi redan har.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!
Become a patron at Patreon!