Sök
Stäng denna sökruta.

Lögnerna om luften

  Så fort Miljöpartiet fick nycklarna till Stockholms stadshus efter 8 år i opposition, trots att de var med och styrde Stockholm då, visste man att nu kommer det bli sju resor värre. Och finns inga problem vet man säkert att Miljöpartiet är där och hittar på egna problem.  Som det här med att Stockholm skulle ha dålig luft. Vår stad är byggd på öar, med massa vatten och natur emellan, dessutom åker folk mindre och mindre bil.  Och som ett brev posten smackade Åsa Lindhagen, den misslyckade ministern som vad jag vet inte åstadkom någonting som statsråd, till med miljözon 3 i halva innerstaden. Eller det lät som om det bara skulle bli Gamla stan men som jag...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon