Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna bakom attack mot MUF

  MUCF, detta sorgebarn i svensk offentlighet som har förvandlats till världens största kran till föreslagna bidragsentreprenörer vars enda syfte är att få ansökan om andra människors pengar godkänd så att de även detta nästa år kan casha in stora egna löner för meingslöshet. Ingen behöver tjäna en enda krona, allt som behövs är att fylla i en ansökan, vänta och sedan dimper miljoner kronor ner på kontot. Bristfällig redovisning är det enda som krävs som motpresation och om ditt arrangemang ställs in av oklara skäl eller blir misslyckats behövs noll kronor betalas tillbaka. Statens representanter är frikostiga på det sättet. I veckan meddelade bidrags-Mecka att MUF:s statsbidrag på 2,7 miljoner kronor plötsligt riskeras att dras in. Bakgrunden är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon