Sök
Stäng denna sökruta.

Framtiden stavas GMO

  Det finns mycket som är positivt med klimatförändringarna och en av dessa är att det driver fram ny teknik men också nya arter, det vi slarvigt kallar GMO. Människan har alltid ägnat sig åt växtförädling och "genmanipulerade" växter är egentligen bara en avancerad form av detta, i labb istället för att pollinera växter med önskvärda egenskaper med varandra.  För inte så länge sedan skrämde miljörörelsen varje barnfamilj de kunde få tag i med GMO som skulle förstöra deras barns kroppar, och paja hela ekosystem.  Det satsades stora resurser från bland annat Naturskyddsföreningen och andra miljöjättar i kampanjer mot framför allt GMO-majs. Som ofta byggde den på gissningar och utmålade framtida katastrofer enligt vad de oftare och oftare refererar till...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon