Search
Close this search box.

Nej, bränderna ökar inte. Tvärtom.

  Vi kanske kan se fram emot en kanonsommar, det ser verkligen ut så och så fort maj slutade ha aprilväder blev det sommar. Nu har det varit minst 20 grader minst i tre veckor och klimatlarmarna laddar nu för en toppensommar av att skrämma upp folk med väder.  2014 var det stora skogsbränderna i Västmanland, sommaren 2018 var rekordvarmt men till Miljöpartiets förtret inte bränder som kunde hjälpa dem i opinionen. I år får vi se. Men forskningen visar en sak - skogsbränderna ökar inte. Tvärtom.  Som ni kan se på det här diagrammet är bränderna i själva verket rekordfå.    Men branden är apokalyptisk för att den skrämmer folk in i märgen. Den ylar av raseri när...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon