Search
Close this search box.

Transkollot och pengarna

  Nyligen meddelade RFSL Ungdom och föreningen Transammans att de väljer att ställa in det planerade Transkollot i sommar, för att det tagit emot ett hot som de säger sig polisanmält. Var det var för hot meddelades inte eller från vem. Inte heller vad det för hot utan det som kommunicerades var "hotbild".    Inte heller på deras Facebook stod det något om högerextremt.  Direkt skrev dock stora opinionsbildare, som Alice Bah Kuhnke, att hotet var högerextremt. Varifrån hon fått de uppgifterna framgår inte och hon svarar inte heller på frågor.  Det är tydligt att vänstern nu använder ett okänt hot som slagträ mot högern i allmänhet alldeles oavsett vad fakta ger. Transsexuella har tyvärr motstånd i lite olika...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon