Sök
Stäng denna sökruta.

Gröna kronor blir gröna dollar

  Jag vet inte varför svenska politiker tror att vi kommer vinna dragkampen om de gröna kapitalisterna mot USA. Men det kommer vi inte. Och alla skattepengar som slängts kommer vi aldrig se röken av vad gäller jobb eller något annat när bolagen plötsligt drar.  Receptet är enkelt och så förutsägbart. Politikerna vill haka på en trend och vill vinna val med hjälp av miljön. De har en till synes oändlig resurs med andra människors pengar att frikostigt spendera som bekant och de fattar därför olika beslut för att gynna framför allt sig själva men även olika företag, som de kan fotograferas med och prata om "Sverige som världsledande i XYZ" med. Och det mer moderna "Sverige som föregångsland". ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon