Sök
Stäng denna sökruta.

Socialdemokraternas hemliga lotterier

  Om ni trodde att sossarna bara tjänar pengar på sitt eget lotteri trodde ni fel. De har byggt en hel liten infrastruktur kring flera andra lotterier som de tjänar pengar på och allt hamnar till sist i partiets fickor, som de lägger på att smutskasta högern.  Kombispel heter deras eget lotteri men de har även Nordic Lottery. Bakom den här anonyma fasaden döljer sig ett helägt bolag av sossarna som sköter lotterier åt andra, för provision givetvis.  De kallar sig "operatörsbolag med lång erfarenhet att hjälpa ideella organisationer att sköta sin lotteriverksamhet". Och genom att göra detta kan de också få intäkter från andras lotterier, till partiet. En mycket smart konstruktion som också flyger under radarn på kritiken. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon