Muslimsk diktatur ägare till flera potentiella vindkraftsparker i Östersjön

  Jag är generellt skeptiskt till vindkraft eftersom det sällan löser problemet när det behövs som mest och den inte går att planera. Dessutom förstör den värdefulla naturvärden men också privat egendom genom att utsikten förstörs och vissa dessutom drabbas av buller.  Men allra sämst är de till havs. De borde inte byggas alls i Östersjön och ska de byggas alls i Sverige ska de byggas där ingen behöver se dem, långt ut på västkusen. Vi har Ryssland som ett av länderna kring Östersjön och den risken ska verkligen inte underskattas.  Ett av de bolag som nu vill bygga vindkraft till havs heter Svea vind Offshore.  Deras affärsidé är dock inte att bygga själva vindkraften utan det andra, att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon