Search
Close this search box.

Centerpartiet kärnan när Preem vann

  Jag har under lång tid nu granskat Preems affärer med politiken och hur Sverige fick världens strängaste reduktionsplikt, trots att det inte finns forskningsstöd att det ens är effektiv klimatpolitik. Det var som vi vet Miljöpartiet som ihop med Socialdemokraterna från Rosenbad fick Preem att lägga ner planerna på ett raffinaderi för tjockolja, mot reduktionsplikten och andra politiska fördelar.  Men Centerpartiets roll har hittills inte varit känd.  Det var nämligen Centern som var det första partiet som Preem byggde relationer med, långt innan reduktionsplikten ens var påtänkt.  Partiet befann sig under flera år i centrum av debatten men har sedan ett kastastrofval och den stora stjärnans sorti befunnit sig i total irrelevans sedan valet. Demirok syns överhuvud taget...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon