Sök
Stäng denna sökruta.

Falskt dokument i Allra-fallet

  Enligt podden Under Ytan är Socialdemokraternas inblandning i Allra-skandalen betydligt större och det finns bevis på att de handgripligen påverkat rättsprocessen. Socialdemokraterna ville redan innan Allra helt lägga ner premiepensionssystemet (PPM) och finansaktivisten Patrick Siegbahns avsky mot PPM-systemet, som ledde till att han var med och piskade igång drevet från början, passade dem perfekt.  Jag skrev om sossarnas intresse kring Allra redan i januari och podden har gjort en stor sammanställning av det jättelika materialet och hittat bevis på myglandet.  Socialdemokraterna behövde få Allra fällda för att kunna skada PPM-systemet så mycket som möjligt.  Historien har hittills saknat en huvudrollsinnehavare - fondbolaget Gustavia och ägaren Ola Gilstring.   2010-2011 inledde de och Svensk Fondservice ett samarbete, bolaget har...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon