Sök
Stäng denna sökruta.

Slappt i media om ICA

  Ska du verka i branscher som alltid behövs ska du antingen bli begravningsentreprenör eller mathandlare, är en slags gammal sanning. Att mat idag är en extrem lågmarginalbransch och där du visserligen har goda möjligheter att försörja dig men bara handlare med enorma volymer blir rika kanske är mindre känt.  Jag har bevakat matprisfrågan från de första attackerna och konstaterade redan i mars att höjningarna i år bland annat bygger på eftersläpade prisökningar från förra året. S-regeringen dumpade en massa kostnadsökningar på bönderna i form av extremhöjda bränslepriser, höjda skatter på gödsel och inte minst det havererade elsystemet, som drabbat framför allt djurbönder hårt som har mycket högt elbehov för värme, ljus och olika maskiner för djuren.  Plötsligt dök...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon