Sök
Stäng denna sökruta.

Kommunal biogasbubbla

  Som ni vet har jag granskat de aktuella gröna bubblorna sedan tidigt i höstan och var först på bollen vad gäller Northvolt, Hybrit och andra bolag inom gröna bubblan "fossilfritt stål". Men trots att det finns gott om exempel historiskt på liknande saker vill dagens politiker aldrig kännas vid gamla erfarenheter.  Det ligger tyvärr i politikens natur. Att man ignorerar tidigare erfarenheter för att eftersom man bara riskerar andra människors pengar och detta är som monopolpengar är risken noll för dem medan möjligheterna, om det går vägen, är oändliga. Alla politiker vill vara just den som fattat avgörande beslut för landet, gärna för mänskligheten i stort.  Och här har vi den stora kärnan till varför just gröna bubblor...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon