Sök
Stäng denna sökruta.

Gasum och bidragen till biogas

  Dagens skattebidragsexpert på biogas verkar bland annat vara företaget Gasum. Det är inte kommunalt men ägs istället av finska staten och de har startat ett svenskt dotterbolag, Gasum AB (modern är Gasum Oy). Som ni kan se gör de ingen vinst sedan de startade.    Finska statens bolag tänker sig att svenska skattebetalare ska betala för deras satsningar på tankstatationer av flytande metangas. För de vill bli marknadsledande på att sälja gas till tunga fordon i trafik och bygger nu kraftigt ut tankstationer.  2018 fick Gasum hela 2,9 miljoner euro av EU för att bygga tankstationer i Finland.    Men det var småpengar jämfört med vad finska statens bolag cashade in på svenska skattebetalare när de beviljades 30...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon