Sök
Stäng denna sökruta.

Allra-fallet – en veritabel soppa

  Jag har som ni kanske noterade i höstas redan skrivit om Allra-fallet och kopplingarna till en socialdemokrati som med politisk makt styrde över processen. Nu kommer äntligen den granskning jag faktiskt väntat på skulle komma, för den här historien har tunn fernissa. Börjar man skrapa finns det många hål att gräva i. Precis som ofta är inte allt som det ser ut på ytan som.  Men jag insåg tidigt att jag inte skulle klara att granska allt själv, redan i våras när jag började titta på allt. Jag är en person, jag har ingen redaktion och framför allt, jag är inte journalist. Den sortens granskningar har jag inte kunnande, tid eller pengar att kunna göra själv.  Jag blev...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon