Sök
Stäng denna sökruta.

Nej, alla bin är inte utrotningshotade

  Är det inte massutrotning eller att jorden går under om 10 år (konstigt nog skjuts datumet fram hela tiden) så är det särskilda djur man inriktar sig på. Isbjörnen är som vi alla vet inte alls utrotningshotad, ändå fungerar den som poster boy åt klimatorkestern fortfarande. De senaste tre åren har det handlat om pollinatörer.  Naturskyddsföreningen har i flera år drivit kampanjen "Rädda bina" i syfte att framför allt få bidrag av folk, så klart. Det är deras affärsidé. Hitta på någon ny käck kampanj och sedan satsa massa skattepengar de får i bidrag på att få ännu mer pengar på bidrag och gåvor från privatpersoner och företag.  "Läget är akut" hävdar Naturskyddsföreningen i jakt på dina pengar....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon