Sök
Stäng denna sökruta.

Annie Lööf – från pleni till fossifritt stål

  Snabbare än du hann säga "självbiografi" gick Annie Lööf direkt från plenisalen till styrelserummet för ännu en av företagen som med hjälp av statligt riskkapital vill få skattebetalarna att betala för fossilfritt stål ingen ens vet om det finns en marknad för.  Vi får se om vänstern gapar om karantän nu. Ska vi gissa? För alldeles nyss var hon partiledare för ett parti som just vill ha ännu mer sådant där, statliga pengar till "grön omställning". Nu är hon direkt en del av branschen. Man undrar ju om hon pratat med dem redan under hösten eftersom det gick så snabbt, gissningsvis var det så eftersom nya ledamöter är en process att välja in.  Greeniron är som ni redan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon