Sök
Stäng denna sökruta.

En till utlandsfinansierad moské?

  Det har funnits flera granskningar av moskéerna i Sverige och hur de via utlandsfinansiering påverkar muslimer boende i Sverige och medverkar till radikalisering. Många moskéer är i själva verket navet för de svenska islamisterna, Stockholms moské är centrum för all islamistisk organisering till exempel, via Islamiska Förbundet och ut i förgreningar som Ibn Rushd. Moskén i Gävle drev radikalisering av unga via nu utvisade Abo Raad, moskén i Järfälla är i själva verket iranska regimens. Och så vidare.  Nu byggs en moské i Uppsala som inte debatterats i nationell press alls tyvärr utan bara i Uppsala, där debatten tydligen förts i UNT framför allt. Som låser in även debattartiklar (!).  De som ligger bakom moskén kallar sig Dawastiftelsen....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon